Prodaja stanova u Beogradu

Tražite luksuzan stan u Beogradu na eksluzivnoj lokaciji? Voleli biste da vaš novi dom bude izrađen od najkvalitetnijih prirodnih materijala i da se nalazi u energetski efikasnoj zgradi? Zamišljate da u stanu imate ugrađenu opremu renomiranih svetskih proizvođača? Želeli biste i da imate dovoljno prostora za sebe i svoju porodicu, da znate da je vaša imovina bezbedna u svakom trenutku i da uz to uživate u elegantnom luksuzu i pristupačnom komforu?
Možete lako da ostvarite svaku od tih želja, a Marmil Inženjering će se pobrinuti da novi stan bude baš po vašoj meri.
S obzirom na to da su osnovne delatnosti kompanije Marmil Inženjering izgradnja i prodaja stanova, ali i sve vrste građevinskih radova visokogradnje i niskogradnje, možemo da garantujemo za visok kvalitet stanova u našoj ponudi. Sve što gradimo, gradimo u skladu sa relevantnim svetskim zahtevima za procesni pristup kontroli kvaliteta proizvoda, zaštiti životne sredine i zaštiti zdravlja i bezbednosti na radu.

Dobro došli u Marmil Inženjering!
Pretražite našu ponudu stanova i pronađite tačno ono što želite:

Nema podataka na osnovu zadatih kriterijuma

Nema podataka na osnovu zadatih kriterijuma

Lokacija Detalji

Izdvojeni objekti u ponudi

U našoj trenutnoj ponudi pored ostalih nekretnina koje nudimo izdvajamo dva objekta – luksuzni stambeni objekat Marmil Lux i poslovno-stambeni objekat Marmil Land.
Ako se to nalazi na vašem spisku želja, na pravom ste mestu.

Marmil lux

Objekat Marmil lux čini 13 luksuznih četvorosobnih stanova veoma visokog kvaliteta sa ugrađenim najkvalitetnijim materijalima i opremom renomiranih evropskih i svetskih proizvođača broj 1 u svetu. U izgradnji objekta vodili smo se principom izgradnje luksuznih, komfornih stanova uz maksimalnu uštedu energije i manje mesečne troškove održavanja.

Marmil land

Objekat Marmil land se nalazi u Beogradu, Opština Vračar i ima 3 lamele na adresama Južni bulevar 83, Šumatovačka 124 i 124a. Ukupna bruto površina podzemnih i nadzemnih etaža je 19.500 kvadrata sa 15.000 kvadrata neto stambenog, poslovnog i garažnog prostora.

Pošalji nam poruku