Luksuzni objekat na Vračaru

Uknjiženi stanovi i parking mesta za prodaju i poslovni prostor za izdavanje.

Parking mesta - Šumatovačka 124, Južni bulevar 83Marmil Land nalazi se na južnoj padini Vračara i prostire se na 3 lamele između Južnog bulevara i Šumatovačke ulice, preciznije na adresama Južni bulevar 83, Šumatovačka 124 i 124a.

U energetski efikasnoj zgradi, na raspolaganju je ukupno 161 stan različite strukture, sa kvadraturom u rasponu od 27 m² do 132 m² i ugrađenim visoko kvalitetnim materijalima i opremom. Ukupna bruto površina podzemnih i nadzemnih etaža je 19.500 kvadrata sa 15.000 kvadrata neto stambenog, poslovnog i garažnog prostora. Uz to, 174 garažna mesta nalaze se u podzemnim etažama, dok je u prizemlju šest lokala za poslovnu namenu, koji se izdaju uređeni prema potrebama zakupca. Svi stanovi, parking mesta i poslovni prostor su uknjiženi.


U objektu je izgrađeno ukupno 161 stanova visokog kvaliteta strukture od 27 m2 do 123 m2, u koje su ugrađeni materijali i oprema renomiranih evropskih i svetskih proizvođača, sa posebnim akcentom na energetsku efikasnost zgrade.

U ponudi u objektu Marmil land su parking mesta za 174 automobila u podzemnim etažama objekta, sa ulazima u garaže iz Južnog bulevara i Šumatovačke ulice. Pristupne rampe garažama i sama komunikacija u garažama je izgrađena za dvosmerni saobraćaj, tako da su garaže veoma komotne i pokrivene video nadzorom. Kupcima su na raspolaganju parking mesta na betonu i parking mesta na parking platformama.

Ukupno 6 lokala za izdavanje je izgrađeno u prizemlju i na prvom spratu objekta u Južnom bulevaru 83. Poslovni prostor se izdaje sređen prema potrebama zakupaca, takođe je moguć zakup parking mesta ispred ili unutar objekta.

Svi stanovi, parking mesta i poslovni prostor su uknjiženi. Kontrola kvaliteta izvedenih radova je izvedena prema SRPS ISO 9001:2015 standardu.

Lokacija

Marmil land je novoizgrađeni ekskluzivni stambeno-poslovni objekat lociran na južnoj padini Vračara, centralne gradske opštine, između Ulica Južnog bulevara i Šumatovačke ulice.

Izuzetno povoljna lokacija vam omogućava da uživate sve prednosti centra Beograda, u mirnom kraju na padini Vračara.

Foto galerija

NEPOKRETNOSTI U PONUDI


Ispod se nalazi spisak dostupnih nepokretnosti.
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati našu prodajnu službu.Nivo Struktura Kvadratura Cena
Podrum Parking mesta 12 m2 prodaja i izdavanje na upit

Direktna prodaja od investitora

Za više informacija o ovom i drugim stanovima u ponudi, obratite nam se
Pošaljite nam poruku