Moderan dizajn i kvalitet su naš zaštitni znak marmil medak

MARMIL MEDAK

 • Lokacija:
  ul. Cvetanova Ćuprija
 • Tip:
  Stambena zgrada
 • Status:
  Uknjiženo

POSEBNO ISTIČEMO

Marmil Medak je stambeni kompleks koji čine tri zgrade u naselju Medaković u Beogradu na adresi Cvetanova ćuprija 18r, 18s i 105nj. Sva tri objekta čine prizemlje i pet spratova. Ispod sve tri zgrade postoje parking mesta u garaži koja se posebno kupuju.

Ukupno su na raspolaganju 91 moderno opremljena stana za prodaju. Stanovi su tipski i to od 29m2, 33m2, 38m2, 40m2, 43m2, 45m2, 50m2, 53m2, 56m2, 60m2 i 65m2 i nalaze se na različitim spratovima. Na raspolaganju su garsonjere, jednoiposobni, dvoiposobni i trosobni stanovi u gore navedenim kvadraturama.

Opremljenost stanova je na visokom nivou, a kvalitet nam je bio vodilja posebno kada su u pitanju parket, keramika i sanitarije. Podovi su od višeslojnog gotovog parketa, dok su podovi u kuhinjama od italijanske granitne keramike I klase. Granitna keramika je korišćena i u izgradnji poda ulaznog hola. Svaki stan ima svoju zasebnu terasu, koje su takođe od italijanske protivklizne keramike i krase ih ograde. Sve tri zgrade imaju lift.

Fasada, pored modernog izgleda, pruža odličnu izolaciju uz noćna LED svetla. Fasadni zidovi su zidani od termo bloka debljine 20cm, obloženi termikom od 12cm, što obezbeđuje znatno bolju izolaciju od standardne. Uz norveške radijatore obezbeđen je minimalan utrošak struje. Za tople dane tu su i klima uređaji u svakom stanu.

Marmil Medak se nalazi na oko 300m od okretnice trolejbusa 29 i autobusa 18. U neposrednoj blizini nalazi se i tržni centar, škola, vrtić, kao i pijaca.

Izaberite: Objekat 1

Izaberite: Objekat 2

Izaberite: Objekat 3

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati našu prodajnu službu: +381 62 222 099

Lokacija

 • Cvetanova Cuprija
 • U ekstra zoni stanovanja...

Marmil Medak se nalazi na oko 300m od okretnice trolejbusa 29 i autobusa 18. U neposrednoj blizini nlazi se i tržni centar kao i pijaca.

Direktna prodaja od investitora

Za više informacija o ovom i drugim stanovima u ponudi, obratite nam se
Pošaljite nam poruku
ili pozovite +381 62 222 099